Skapa konto för medlemmar

Nu kan medlemmar i kören skapa ett konto på Lerums Kammarkör och logga in via sitt Facebook- eller Google-konto (gmail). Även om du inte har ett sådant konto kan du ändå skapa ett konto på Lerums Kammarkör.

Det finns alltså två alternativ, om du har facebook eller gmail så är det ett tillvägagångssätt, och om du inte har det så är det ett annat. Både beskrivs i texten nedan.

Har du Facebook eller Gmail, gör så här:
  1. Gå till inloggnings-sidan genom att klicka på Logga in (för medlemmar)
  2. Klicka på någon av facebook eller google-knapparna, beroede på om du vill logga in med Facebook eller gmail.
  3.   Färdigt. Du är nu registrerad (och inloggad), men du har inte tillgång till vår privata information än. Det ordnar Anne-Li när hon ser att du loggat in en första gång.
Har du inte Facebook eller Gmail, gör så här.
  1. Gå till inloggnings-sidan genom att klicka på Logga in (för medlemmar)

2. Gå vidare till registreringssidan genom att klicka på Registrera -länken
  3. På registreringssidan, fyll i ett användarnamn och en email-adress och klicka på Registrera-knappen.
  4. Du får omgående ett mail från lerums kammarkör. Klicka på första länken i mailet, så du kommer till sidan för att ange lösenord för ditt konto.
  5. Ange ett lösenord. Ett förslag om du har svårt att hitta på ett lösenord; Använd en fras av några ord som inte bildar en riktig mening.
  6. Färdigt. Du kan nu logga in med det användarnamn och lösenord du angav.